Despre noi
Despre noi

Vision for your business

APTUS Software este o companie tanara cu o echipa cu vasta experienta in dezvoltarea si implementarea de solutii software personalizate. Combinam pasiunea cu cele mai noi tehnologii pentru a construi solutii inovative potrivite fiecarui client in parte.

Experienta noastra in dezvoltarea si implementarea de aplicatii software complexe este principalul atu cu care venim in intampinarea clientilor care doresc sa-si construiasca un sistem IT puternic. Indiferent de complexitatea proiectului, sigur NOI avem solutia.

Resursele noastre sunt concentrate pe oferirea celor mai valoroase solutii software pentru domeniile: logistica si administrarea lantului de aprovizionare, realitate augmentata, aplicatii software inteligente, Smart Cities, aplicatii software de afaceri.

Folosim cele mai bune practici, standarde si metodologii pe intregul ciclu de viata al fiecarei aplicatii software sau web, incepand de la procesul de proiectare si pana la implementarea cu succes si suportul post livrare.

Oferim solutii la cheie ce includ alaturi de aplicatiile software personalizate, cele mai bune servicii de consultanta si outsourcing, completate de tehnologii si echipamente de ultima generatie.

Respectul fata de clienti si parteneri constituie un important avantaj competitiv pentru compania noastra. Suntem activi, flexibili si cautam solutii inovatoare cu resurse optime pentru clientii nostri. Profesionalismul si dedicarea cu care abordam fiecare proiect reprezinta premisele succesului nostru si al celor cu care lucram.

Descarca brosura

Despre noi

Certificari si parteneriate

Dovada a profesionalismului nostru sunt certificarile si parteneriatele incheiate cu furnizori de solutii internationale si organizatii de top.

Our Skills

100
#1
in solutii globale SCM
100
8
ani in domeniu WMS
100
100%
echipa locala
100
40000
utilizatori

Echipa

Clienti