Noutati

APTUS Software aduce tehnologia Pick By Voice în România

Începînd cu luna Iunie 2011, APTUS Software este partner Itworks srl Italia dezvoltatorul aplicației software vo-CE, care va fi integrată sistemului APTUS WMS. Astfel, soluția oferită de APTUS Software pentru managementul eficient al depozitelor APTUS WMS va fi extinsă cu modulul Pick-by-Voice prin intermediul aplicației vo-CE.

Acest software a fost creat de Itworks pentru a permite utilizatorilor de sisteme WMS și ERP să comunice audio folosind un dispozitiv care integrează tehnologia wi-fi CE.NET 5.0, și care deține opțiune audio și set de căști profesionale. Mai mult, in funcție de necesități dispozitivele pot fi ușor echipate cu modulele pentru recunoașterea automată a vocii (automatic speech recognition) și citirea automată a textului (text-to-speech).

Soluția vo-CE este deja implementată și utilizată cu succes în domenii precum producție, logistică și depozitare, servicii de întreținere și intervenție în teren, distribuție și merchandasing, retail, sănătate. Aplicația este ideală pentru companiile ce desfășoară activități intense de manipulare a mărfurilor din depozite, unde realizarea operațiunilor specifice fără folosirea mîinilor, utilizarea monitorarelor sau a listelor printate conduc la creșterea productivității operatorilor.

Printre beneficiile avute de companiile ce folosesc soluția APTUS WMS extinsă cu modulul vo-CE se regăsesc: reducerea erorilor de distribuție, creșterea productivității forței de muncă și creșterea securității produselor, scăderea costurilor de perfecționare a operatorilor datorită ușurinței de utilizare și disponibilității aplicației în peste 15 limbi.

Despre Itworks srl Italia

Itworks srl este o companie italiană dezvoltatoare de soluții software, ce activează pe piața soluțiilor ICT (Information and Communication Technologies) pentru utilizatorii mobili și pentru cei implicați în lanțul de aprovizionare-desfacere, folosind tehnologiile RFID, AIDC și internet. Itworks este specializată în design și instalare de sisteme de urmărire, soluții de monitorizare a producției, mangementul depozitelor, aplicații pentru controlul calității produselor. Domeniile de activitate ale companiei sunt producția, sănătatea, industria chimică, a modei, a produselor alimentare etc.

Clienti