Noutati

Începând din luna mai 2014, APTUS vine cu soluții complete pentru depozite, prin încheierea parteneriatului cu SSI SCHAEFER, unul dintre cei mai importanți producători din lume de sisteme automate de depozitare.

Portofoliul de produse al companiei APTUS se îmbogățește astfel, cu întreaga gamă de depozitare și transport oferită de SSI SCHAEFER: cutii și lăzi, rafturi de paleți, sistem de rafturi modulare, depozit automat pentru piese mici, rafturi pentru aprovizionarea cu materiale, sisteme de rafturi cu brațe portante, sisteme de platforme.

Acest lucru permite companiei APTUS să ofere soluții la cheie pentru depozite: software specializat, terminale mobile şi fixe pentru colectarea datelor, cititoare coduri de bare, taguri şi antene RFID, imprimante coduri de bare fixe şi mobile, sisteme de depozitare, echipamente infrastructură wireless, precum și servicii de consultanță și outsourcing.

Despre SSI SCHAEFER

SSI SCHAEFER este o companie privată germană înființată în 1937 ce și-a propus să aducă ordinea în depozite şi în procesele de depozitare. De la cutii masive pentru stivuire la concepte de cutii şi sisteme complexe de rafturi şi depozitare, SSI SCHAEFFER furnizează totul, dintr-o singură sursă. În calitate de companie independentă financiar, respectă cele mai ridicate niveluri de siguranţă pentru produse.

Clienti