Noutati
Conferinta Excellence in Supply Chain Management la cea de-a 4-a editie

Excellence in Supply Chain Management Conference la cea de-a patra editie

In data de 18 noiembrie 2014 s-a desfasurat o noua editie de succes a Conferintei Internationale Excellence in Supply Chain Management. Organizata de APTUS Software in parteneriat cu Manhatan Associates conferinta a reunit peste 100 de specialisti de top din domeniul logisticii si al lantului de aprovizionare.

Acest eveniment unic in Romania este dovada implicarii companiei noastre in cresterea performantelor din domeniul logisticii. Interactiunea si comunicarea permanenta cu cei mai buni specialisti-practicanti din domeniu, reprezinta un pas inainte in demersul nostru de a aduce valoare adaugata pe piata aplicatiilor software dedicate.

Evenimentul a fost deschis de catre Oszkar Bara - CTO APTUS Software cu prezentarea „Ready To Face The Commerce Revolution”. Prezentarea a adus in prim-plan cele mai noi tendinte din domeniu la nivel international si directiile de dezvoltare.

Au urmat prezentarea performantelor si noutatilor companiei Manhattan Associates, sustinuta de Martin Lokwood, trecerea in revista a liniilor de finantare nerambursabila cu sfaturi pentru accesarea acestora, realizata de Nagy-Imecs Peter - Goodwill Consulting si evidentierea activitatilor logistice care se desfasoara dincolo de peretii depozitului (rute, livrari etc.) de catre Miruna Rad, reprezentant APTUS Software.

In pauzele conferintei participantii au putut testat solutia Pick-By-Voice implementata de APTUS Software la FrieslandCampina.

Cea de-a doua sesiune de prezentari a fost deschisa de catre Keith Thaulow - EMEA Sales Director in cadrul companiei Demand Solutions cu prezentarea “Increase your company margins by streamlining the Supply Chain Planning efforts”. Si pentru ca in editiile anterioare s-a remarcat interesul deosebit al participantilor pentru studii de caz, au urmat prezentarile a doua povesti de succes din Romania - solutii de management al depozitului implementate de APTUS Software: FrieslandCampina reprezentata de Nicolae Cismasu si Impar reprezentata de József PAP. Conferinta s-a incheiat cu o scurta prezentare a implementarilor de succes realizate de Manhattan Associates in Europa de Est.

APTUS Software multumeste tuturor partenerilor si participantilor prezenti la cea de-a patra editie a Conferintei Internationale Excellence in Supply Chain Management pentru implicare si pentru incurajarea demersului nostru.

Clienti