News
img

Big things are happening in today’s industrial distribution landscape–five big things, to be exact. And they are causing an uproar in the industry as they all occur simultaneously. The five big changes happening now are

read more
img

Gestionează doar ceea ce contează: principiul Pareto, analiza ABC și cum să gestionezi prin excepție

În mod normal managerii nu sunt surprinși de topul produselor cu cele mai mari vânzări. Acestea sunt articole pe care managerii le văd în mișcare mereu. Dar uimitoare este tocmai valoarea mare a veniturilor generata de un număr relativ restrâns de articole, mai exact raportul dintre veniturile generate de aceste produse și numărul lor. Acesta este principiul Pareto, alias regula 80/20.

read more
img

Compania Demand Solutions inclusă de către revista SDCE în Top 100 Proiecte Dedicate Lanțului de Aprovizionare pe 2014

Compania Demand Management Inc., furnizor de top la nivel mondial de soluții de management al lanțului de aprovizionare, a fost nominalizată de către revista Supply and Demand Chain Executive în lista ce conține Top 100 Proiecte Dedicate Lanțului de Aprovizionare pe anul 2014.

read more
img

Performanţă în gestiunea stocurilor la FrieslandCampina cu soluţia WMS oferită de APTUS Software 

Depozitul FrieslandCampina din Târgu-Mureş beneficiază de o soluţie performantă de gestiune și management a stocurilor. Aceasta permite derularea eficientă a activităţii în concordanță cu legislația în vigoare, politica companiei mamă și cerințele partenerilor. Implementată de APTUS Software, soluția a dus la automatizarea tuturor operațiunilor din depozit.

read more
img

Leroy Merlin alege Manhattan Associates pentru gestionarea dezvoltarii distributiei pe toate canalele in Europa de Sud

Principalul furnizor de solutii pentru lantul de aprovizionare in comertul cu amanuntul, Manhattan Associates Inc., a anuntat ca Leroy Merlin, unul dintre cei mai importanti retaileri din lume, a ales solutia Managementul Distributiei Comenzilor (DOM) oferita de Manhattan Associates pentru a optimiza operatiunile de distributie pe toate canalele si pentru a facilita cresterea continua a companiei in Spania, Portugalia si Italia.

read more
img

Lanțuri de aprovizionare 'Pop-up': valorificarea rețelei pentru o distribuție dinamică

Cum fac față companiile "furtunilor perfecte" de condiții care au culminat în ultimii ani, condiții precum dezvoltarea comerțului electronic, creșterea excesivă a numărului de articole, precum și a canalelor de distribuție? Un lanț de aprovizionare eficient nu mai este suficient. Un nivel de vârf poate fi atins brusc, ca un ‘pop-up’, servind unui scop nou, după care să se diminueze progresiv până la starea inițială. Este nevoie de flexibilitate organizațională și de tehnologie de suport pentru a crea acest tip de rețea.

read more
img

Participare APTUS la Conferinţa "Am marfă, caut transport" 2014

În zilele 23-24 mai reprezentanţii APTUS s-au numărat printre cei peste 200 participanţi la cea de-a cincea ediţie a conferinţei anuale “Am marfă, caut transport”, organizată de Revista ZIUA CARGO. Evenimentul a reunit nume importante din piaţa de transport şi logistică, dar şi reprezentaţi ai producătorilor care activează în România.

read more
img

APTUS Software, partener autorizat SSI SCHAEFER

Începând din luna mai 2014, APTUS vine cu soluții complete pentru depozite, prin încheierea parteneriatului cu SSI SCHAEFER, unul dintre cei mai importanți producători din lume de sisteme automate de depozitare.

read more

Clients