Logistica
Logistica

Solutii de clasa internationala implementate local

In domeniul logisticii si al administrarii lantului de aprovizionare echipa noastra, APTUS Software, si-a adjudecat pozitia de expert numarul 1 in Romania. Pozitia a fost dobandita in urma derularii celor mai complexe proiecte la cheie din Romania din acest domeniu.

Punem la dispozitie solutii internationale de top adaptate local, dar si solutii dezvoltate in-house

APTUS are intotdeauna solutii la provocarile ce apar de-a lungul lantului de logistica. Solutiile propuse pornesc de la previzionarea cererii, planificarea realimentarii depozitelor și magazinelor, planificarea productiei si bugetarea activitatilor operationale și de vânzari. Continua cu partea de executie,  oferind solutii pentru managementul depozitelor, transport si rutarea camioanelor, managementul incarcarilor, sisteme pentru executia productiei. Si merg pâna la monitorizarea și urmarirea acestor procese, sisteme video sincronizate cu evenimentele de pe procesul din lantul logistic, platforme online business to business pentru partenerii si clientii firmelor de logistica.

Experienta bogata si variata a echipei APTUS permite dezvoltarea unei game largi de solutii, module aditionale si sisteme cu multiple aplicatii in cadrul unei companii.

In relatia cu clientii nostri punem accentul pe consultanta logistica si nu pe consultanta IT, membrii echipei fiind evaluati cu precadere in acest sens.

Logistica

WMS

Manhattan SCALE WMS | Made4Net WarehouseExpert | APTUS WMS

Managementul transportului

Made4Net TransportExpert I Made4Net RoutingExpert

Monitorizare

Sistem monitorizare video I Solutii de confirmare a primirii I Sisteme de urmarire

Echipamente & Tehnologii

Tehnologia Pick-By-Voice | Echipamente dedicate Intermec | Infrastructura IT Cisco | Echipamente IT Fujitsu | Sisteme depozitare SSI Schaefer

Clienti