Noutati
Participare APTUS la Conferinţa “Am marfă, caut transport” 2014

În zilele 23-24 mai reprezentanţii APTUS s-au numărat printre cei peste 200 participanţi la cea de-a cincea ediţie a conferinţei anuale “Am marfă, caut transport”, organizată de Revista ZIUA CARGO. Evenimentul a reunit nume importante din piaţa de transport şi logistică, dar şi reprezentaţi ai producătorilor care activează în România.

Prezenţa APTUS la acest eveniment arată interesul permanent al companiei noastre pentru cunoașterea tendinţelor pieţei. Căutăm întotdeauna interacţiunea şi comunicarea directă cu clienții noștri actuali și pontețiali, pentru a propune soluţii perfect pliate pe cerinţele lor. Fiecare participare la astfel de evenimente înseamnă un pas înainte în demersul nostru de a aduce valoare adăugată pe piaţa aplicaţiilor software din domeniul logistic.

ZIUA CARGO este o revistă adresată specialiştilor şi, în egală măsură, pasionaţilor. Aceasta şi-a propus să aducă în atenţia cititorilor drumul pe care îl urmează mărfurile până în momentul în care ajung la consumatorul final, alături de variantele existente pentru transportul persoanelor. Conferinţa “Am marfă, caut transport” a devenit deja o tradiţie, aducând faţă în faţă cererea şi oferta, promovând în acelaşi timp networking-ul şi bunele practici în domeniu.

Clienti