Noutati

Prima participare APTUS Software la CeBIT 2014

APTUS software a participat în perioada 10-14 martie 2014 la CeBIT 2014, eveniment internaţional care s-a bucurat de un real succes în rândul expozanţilor şi al vizitatorilor. Standul României la CeBIT a reunit un număr de 17 firme din domeniul IT sub brandul de țară "romaniaIT – Creative Talent. Technical Excellence". Aptus Software a marcat în acest an prima participare la acest eveniment.

Oszkar Bara, CTO-ul APTUS Software, a declarat despre participarea la CeBIT 2014: "Ne-a bucurat foarte mult prezența la acest eveniment. Experiența a fost mai mult decât utilă, atât din punct de vedere al interacționării cu specialiști de top din domeniul IT, cât și al înțelegerii mai bune a tendințelor din piață și, implicit, a modalităților prin care putem aduce plus valoare clienților noștri. Sunt convins că această participare la CeBIT va avea urmări benefice pentru activitatea APTUS, avem deja idei pe care dorim să le punem în aplicare în viitorul apropiat."

Ediţia din acest an a CeBIT a conturat şi mai mult profilul de eveniment de top pentru sectorul IT. CeBIT 2014 s-a dovedit un eveniment propice inițierii de investiții IT în valoare de peste 25 de miliarde euro. De asemenea, evenimentul s-a remarcat prin numărul mare de profesioniști IT prezenți – peste 92% dintre participanți. Mai mult, caracterul internațional al evenimentului a fost întărit prin creșterea participării internaționale cu 25% în 2014. Tematicile cheie ale ediţiei din acest an au fost Datability şi Security.

Clienti