Noutati
APTUS Software, partener la conferinţa VRX EUROPE 2016, LONDRA, Marea Britanie

Care sunt ultimele noutăţi din domeniul realităţii virtuale? Ce trebuie să ştii despre realitatea virtuală? Săptămâna trecută, APTUS Software a participat la una dintre cele mai importante conferinţe dedicate realităţii virtuale: VRX Europe 2016, care a avut loc la Londra, în perioda 12-13 mai.

Compania noastră a participat la eveniment în calitate de expozant, prezentând la stand câteva dintre soluţiile de realitate virtuală realizate de către echipa APTUS.

Prezenţa APTUS la acest eveniment arată interesul permanent al companiei noastre pentru cunoașterea tendinţelor pieţei. Căutăm întotdeauna interacţiunea şi comunicarea directă cu partenerii şi clienții noștri actuali și pontențiali, pentru a propune soluţii perfect pliate pe cerinţele lor. Fiecare participare la astfel de evenimente înseamnă un pas înainte în demersul nostru de a aduce valoare adăugată pe piaţa aplicaţiilor de realitate virtuală.

“Am prezentat în cadrul acestui eveniment cele mai noi aplicaţii dezvoltate de către echipa noastră de programatori şi 3D developeri în cadrul proiectelor de cercetare derulate în ultimii 2 ani. Considerăm Realitatea Virtuală una dintre cele mai inovative tehnologii existente pe piaţă la ora actuală, cu potenţial mare de dezvoltare în perioada următoare, de aceea compania noastră s-a implicat încă de acum câţiva ani în acest domeniu. Acest eveniment ne-a permis interacţiunea cu unii dintre cei mai relevanţi playeri de pe piaţa RV iar interesul manifestat de participanţi pentru soluţiile prezentate, ne-a bucurat şi ne-a confirmat încrederea pe această direcţie de dezvoltare” Camelia Achelaritei, International Sales Manager.

VRX Europe a reunit profesionişti din industria RV (cu precădere din industria jocurilor video, divertisment și brand marketing), iar în cadrul evenimentului au fost expuse în scop demonstrativ cele mai inovative sisteme hardware, cele mai noi aplicaţii dezvoltate de către firmele specializate şi au fost prezentate exemple de bune practici din domeniul realităţii virtuale.

La conferinţa au participat aproximativ 430 de invitaţi reprezentând principalele firme furnizoare de produse şi servicii din domeniul realităţii virtuale şi au fost dezbătute în cadrul conferinţelor susţinute aspecte legate de viitorul tehnologiei RV, care sunt tendinţele de dezvoltare în acest domeniu şi care sunt aplicaţiile de RV unde se investeşte cel mai mult.

Clienti