Noutati
img

Prima participare APTUS Software la CeBIT 2014

APTUS software a participat în perioada 10-14 martie 2014 la CeBIT 2014, eveniment internaţional care s-a bucurat de un real succes în rândul expozanţilor şi al vizitatorilor. Standul României la CeBIT a reunit un număr de 17 firme din domeniul IT sub brandul de țară "romaniaIT – Creative Talent. Technical Excellence". Aptus Software a marcat în acest an prima participare la acest eveniment.

afla mai multe
img

APTUS Software atacă regiunea pentru afaceri de 2 mil. euro

Compania Aptus Software, specializată în livrarea de soluţii software pentru firme din sectorul de producţie, distribuţie şi logistică, ţinteşte anul acesta creşterea afacerilor la 2 milioane de euro ca urmare a extinderii în afara pieţei locale, în ţări precum Croaţia, Germania şi Polonia.

afla mai multe
img

Noile norme privind trasabilitatea inca o provocare pentru companiile din Romania

Conform deciziei Comisiei Europene, incepand cu 1 iulie 2012, toate statele membre U.E. sunt obligate sa aplice noul regulament (931/2011) privind cerintele in materie de trasabilitate a produselor alimentare. Pentru a afla mai multe detalii despre noile norme descarcati Regulamentul de punere in aplicare NR. 931/2011.

afla mai multe
img

APTUS Software aduce tehnologia Pick By Voice în România

Începînd cu luna Iunie 2011, APTUS Software este partner Itworks srl Italia dezvoltatorul aplicației software vo-CE, care va fi integrată sistemului APTUS WMS. Astfel, soluția oferită de APTUS Software pentru managementul eficient al depozitelor APTUS WMS va fi extinsă cu modulul Pick-by-Voice prin intermediul aplicației vo-CE.

afla mai multe
img

Lansarea versiunii 2.0 a aplicației APTUS WMS

Specialiștii APTUS Software anunță lansarea versiunii 2.0 a aplicației APTUS WMS (Warehouse Management System). Noutatea adusă de noua versiune constă în posibilitatea instalării aplicației Software as a Service - SaaS.

afla mai multe

Clienti